SSL op WordPress website
Groen slotje

WordPress SSL

Een SSL certificaat zet een beveiligde verbinding op tussen je website en de bezoeker, en kan je website net even die professionelere uitstraling geven door een groen slotje of groene adresbalk. Daarnaast scoor je er ook hoger mee in Google (bron). Bij Kiesling Digital bieden we onze SSL certificaten graag zo makkelijk mogelijk aan. Wij regelen de verificatie van je domein, installeren het certificaat op de server en updaten je interne links en aanmelding bij Google. Vragen? Dan kun je ons makkelijk bereiken, ook buiten kantooruren.

De typen

SSL certificaten

Jaarlijks Tweejaarlijks (korting)
Domein Validatie
€45
€40
Een beveiligde verbinding opzetten
 • Verzekerde waarde €10.000,-
 • Voor algemene websites
 • Gratis domein.nl én www.domein.nl validatie
 • UTN/AddTrust root certificaat
 • Meerjaren korting
Direct bestellen
Gefactureerd als €80 per 2 jaar
Uitgebreide Validatie
€150
€145
Een beveiligde verbinding mét het groene slotje in de adresbalk
 • Krijg de groene balk!
 • Verzekerde waarde €1.750.000,-
 • Voor webshops, grotere websites en inlogsystemen
 • Gratis domein.nl én www.domein.nl validatie
 • UTN/AddTrust root certificaat
 • Meerjaren korting
Direct bestellen
Gefactureerd als €290 per 2 jaar
FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is een SSL certificaat?
SSL staat voor Secure Socket Layer en met een SSL certificaat kun je een beveiligde verbinding opzetten tussen jouw website en de bezoeker. Het is dus een extra veiligheidsmaatregel voor je website waarbij de data die wordt uitgewisseld versleuteld wordt. Veel mensen zullen het herkennen van het groene ‘https’ in de adresbalk van je webbrowser.
Waarom heb ik een SSL certificaat nodig?
Allereerst simpelweg om de veiligheid van je website te verbeteren. Maar wanneer je de websitebezoekers persoonlijke gegevens (een naam of e-mail adres valt daar ook al onder) laat invullen op je website ben je volgens de Nederlandse wet ook verplicht dat via een beveiligde verbinding te laten verlopen. Daarnaast zorgt een SSL certificaat voor een professionelere uitstraling en kan het conversie-verhogend werken. Ook is een SSL certificaat goed voor je positie in Google.
Hoe moet ik een SSL certificaat installeren?
Over de installatie van het SSL certificaat hoef je je geen zorgen te maken: daar zorgen wij voor. Dat is namelijk een uitgebreid technisch proces waar veel bij komt kijken, zoals de installatie van het SSL certificaat op de server maar ook het wijzigen van alle interne links en het opnieuw aanmelden van je website bij Google. Na je bestelling gaan we daar zo snel mogelijk mee aan de slag.
Moet ik hosten bij Kiesling Digital?
Om een SSL certificaat van ons te laten installeren moet je website bij ons gehost worden. Alleen dan hebben wij namelijk volledige toegang tot de server en kunnen we een juiste installatie garanderen.
Heb je een andere vraag? We helpen je graag!
WordPress onderhoud
Wil je zelf rustig focussen op je core business? Laat het onderhoud van je website dan aan ons over. Voor een klein bedrag per maand zorgen we ervoor dat je website altijd up-to-date is.
Meer informatie
WordPress webhosting
Een goede website verdient snelle, veilige en betrouwbare webhosting. Onze servers staan in Nederland en zijn speciaal geoptimaliseerd voor WordPress, zodat de WordPress-sites van onze klanten snel laden.
Meer informatie

Wij maken gebruik van cookies.