WordPress webhosting

Een goede website verdient snelle, veilige en betrouwbare webhosting. Onze servers staan in Nederland en zijn speciaal geoptimaliseerd voor WordPress, zodat de WordPress-websites van onze klanten het allersnelst draaien. Dat zorgt voor een professionele uitstraling van je website, en helpt ook weer bij een hogere positie in zoekmachines. Bij Kiesling Digital ontzorgen we je daarnaast graag en daarom zitten diensten als een verhuisservice gewoon bij de prijs inbegrepen.

Pakketten

Maandelijks Jaarlijks (10% korting)
Start
€15
€13,5
Uitstekend voor een informatieve website
 • 5GB SSD opslag
 • Onbeperkt dataverkeer
 • 5 mailboxen
 • Ondersteuning via e-mail
Kies dit pakket
Gefactureerd als €162 per jaar
Plus
€20
€18
Extra power voor een webshop of drukbezochte website
 • Onbeperkte SSD opslag
 • Onbeperkt dataverkeer
 • 10 mailboxen
 • Gratis verhuisservice
 • Ondersteuning e-mail én telefoon
Kies dit pakket
Gefactureerd als €216 per jaar
Uitgebreid
€40
€36
Alle features voor een uitgebreide website
 • Onbeperkte SSD opslag
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Onbeperkte mailboxen
 • Gratis verhuisservice
 • Ondersteuning e-mail én telefoon
Kies dit pakket
Gefactureerd als €432 per jaar
"Cristian heeft mij heel goed en snel geholpen bij het omzetten van mijn website. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en vind het super fijn dat Cristian ook na het traject nog interesse had en vroeg of alles nog naar wens was. Super!"
Lisette Kaptein
Lisette Kaptein
"Top service! Dankzij hun tips ben ik al heel wat wijzer geworden en draait mijn website veel beter dan voorheen. Ik ben dik tevreden en ik raad het zeker iedereen aan!"
Tanja van Hoogdalem
Tanja van Hoogdalem
SIDN
PHP WordPress
Varnish caching WordPress
Meer Details

Waarom Kiesling Digital?

Nederlandse servers

Onze servers staan gewoon in Nederland. Dat betekent dat ze niet alleen dichter bij je Nederlandse bezoekers staan en dus sneller zijn, maar dit is vooral interessant omdat je daardoor gewoon onder de Nederlandse (privacy)wetgeving valt.

Persoonlijke service

We doen niet aan ticketnummers en keuzemenu’s en als je het fijner vindt om te bellen is dat geen probleem. Met meer dan 6 jaar ervaring en een team van jonge professionals zijn we ervan overtuigd jou goed te kunnen helpen. Daarnaast reageren we snel, vaak ook buiten kantooruren.

Lekker vrij

We zijn ervan overtuigd dat je versteld zal staan van onze hosting & ondersteuning, en bieden daarom een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zonder opgaaf van reden kun je je aankoop annuleren. Daarnaast zijn de maandelijkse abonnementen elke maand opzegbaar.

Ongelofelijk snel

Snelheid is niet alleen belangrijk voor je conversie, maar ook voor je positie in zoekmachines. Daarom staan onze servers gewoon in Nederland, dichtbij je bezoekers. Onze SSD servers maken gebruik van de nieuwste technieken zoals HTTP/2 en PHP7 en maken gebruik van Varnish & Redis caching.

Uiterst veilig

Je kunt altijd een SSL certificaat laten installeren voor je website. Onze webmail is alleen benaderbaar via SSL. We maken dagelijks back-ups en scannen actief naar malware.

Details

Alle features die je nodig hebt

Start Plus Uitgebreid
Prijs per maand €13,50 €18 €36
Gratis .nl domeinnaam
Niet goed geld terug garantie
Opslag & dataverkeer
Extra snelle SSD schijven
Opslagruimte 5GB 10GB Onbeperkt
Dataverkeer 50GB 200GB Onbeperkt
Statistieken
E-mail
E-mail accounts 5 10 Onbeperkt
Gratis spamfilter
Automatisch doorsturen
Automatische antwoorden
Veiligheid & betrouwbaarheid
Gratis SSL certificaat
Malware detectie & schoonmaak
Automatische updates
Back-ups Elke dag, 2 dagen bewaard Elke dag, 7 dagen bewaard Elke dag, 14 dagen bewaard
Up-time garantie 99% 99,99%
Ondersteuning
Direct aan de gang
Telefonische support
Gratis verhuisservice (t.w.v. €145)
FAQ

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik kiezen voor speciale WordPress hosting?
Onze speciale WordPress hosting houdt in dat onze servers geoptimaliseerd zijn voor WordPress websites. Daardoor draait je WordPress sneller (wat weer fijn is voor zowel je bezoekers als je positie in Google). Als echte WordPress-experts zijn we ook op de hoogte van de laatste veiligheidsproblemen en kunnen we je bijna altijd op weg helpen als je een WordPress-vraag hebt.
Kan ik ook een niet-WordPress website bij jullie hosten?
Nee, dat raden we niet aan. Om WordPress websites op ons platform zo snel mogelijk te laten draaien kan het zijn dat er bepaalde functies missen/overbodig aan staan voor niet-WordPress websites.
Hoe moet ik mijn website verhuizen?
Over de verhuizing hoef je je geen zorgen te maken: daar zorgen wij voor. Na je bestelling gaan we daar zo snel mogelijk mee aan de slag. Daarvoor hebben we gegevens nodig van je huidige webhoster (inlog van een control panel, FTP gegevens en het liefst ook database gegevens). Om de verhuizing te versnellen raden we je aan om deze gegevens in het ‘Opmerkingen’ veld alvast in te vullen. Als je het liever zelf wilt doen kan dat natuurlijk ook. Na betaling ontvang je alle benodigde inloggegevens.
Zit ik vast aan de hosting?
Nee, je zit nergens aan vast. Wanneer je geen supersnelle webhosting meer wilt kun je eenvoudig opzeggen aan het eind van je contract. Als we niets horen verlengen we je hosting wel. Zo voorkomen we dat je website offline gaat.
Kan ik mijn pakket up- of downgraden?
Altijd! Groeit je website snel of heb je even wat minder bezoekers? Dan kun je gewoon kosteloos up of downgraden. Ook als je een jaarabonnement hebt.
Hoe snel kan ik online zijn?
Bestellen doe je binnen 2 minuten en 9 seconden via ons Dashboard. Als je daar met iDEAL betaalt, wordt je webhosting direct aangemaakt en je domein(en) geregistreerd en kun je beginnen. Liever gebruik maken van onze gratis verhuisservice? Dat kunnen we meestal al binnen één werkdag inplannen.
Heb je een andere vraag? We helpen je graag!
WordPress onderhoud
Wil je zelf rustig focussen op je core business? Laat het onderhoud van je website dan aan ons over. Voor een klein bedrag per maand zorgen we ervoor dat je website altijd up-to-date is.
Meer informatie
WordPress SSL
Ook dat groene slotje op je website? In plaats van onze gratis SSL-certificaten kun je kiezen voor meer bescherming en een nog professionelere uitstraling met onze premium SSL-certificaten.
Meer informatie

Wij maken gebruik van cookies.