Kiesling Digital Amsterdam

Over Kiesling Digital

Geen nonsens, wél online scoren

Aangenaam. Wij zijn Kiesling Digital. De afgelopen zeven jaar groeide ons online marketingbureau uit tot een moderne en veelzijdige partner voor klanten met serieuze ambities. Wij zijn expert op het gebied van WordPress websites, Magento webshops, SEO en andere digitale oplossingen. Betrokken en gericht op de lange termijn. Ben jij op zoek naar een klein bureau dat jouw bedrijf online laat scoren? Wij gaan graag de uitdaging aan.

Ons team

Kiesling Digital is in 2012 opgericht door Cristian Kiesling. Met een klein team van internetprofessionals werken we vanuit ons kantoor in Amsterdam. Allemaal zijn we jonge experts met veel passie voor alles wat digitaal is. We werken samen met een selectie professionals die uitblinken in hun expertise.

Onze oplossing

Kiesling Digital biedt klanten een totaalpakket aan online oplossingen die resultaat opleveren. We zijn jouw partner op het gebied van WordPress websites en Magento webshops, van webdesign tot onderhoud en webhosting. We ontwikkelen websites die scoren en we zorgen ervoor dat deze goed, veilig, stabiel en snel blijven draaien. Ook zijn we expert op het gebied van succesvolle online advertenties. Op zoek naar andere online oplossingen? Geen probleem! Niets is ons te gek.

Onze werkwijze

Persoonlijk, betrokken en fanatiek

Onze manier van werken is persoonlijk en betrokken. We denken mee over jouw website en alles wat hierbij komt kijken. Hierbij werken we niet met ticketsystemen, maar met mensen. Gewoon, goede projectmanagers die alles voor jou uit de kast halen. Onze experts zijn enorm fanatiek. We willen de beste zijn voor onze klanten en daarom blijven we continu bijleren. Onze kennis delen we graag met jou. Zo blijf je zelf ook groeien!

 

Langdurige samenwerkingen

Een échte samenwerking stopt vaak niet na één project. Bij Kiesling Digital richten we ons op de lange termijn. We denken met je mee, staan dag en nacht voor je klaar en dragen proactief oplossingen aan. Zo kunnen we jouw ambities verwezenlijken. We werken niet alleen intensief samen met onze klanten, maar – indien gewenst – ook met de partners van onze klanten. Door samen te werken met professionals benutten we elkaars krachten. Samen zetten we een nog beter resultaat neer.

 

Focus op groei

Bij alles wat we doen, focussen we op groei. Op winst en resultaat. We ontwikkelden een eigen methode, waarmee we bij elk project dat we uitvoeren groei bewerkstellingen. We voeren verschillende metingen uit, waarna we de verzamelde data actief analyseren. Heb je (nog) geen grote budgetten? Geen probleem. Onze oplossingen zijn schaalbaar, waardoor we eventueel ‘lean & mean’ kunnen starten.

Onze klanten

Wij werken voor ambitieuze ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Ook slaan we de handen ineen met zelfstandig ondernemers. In totaal heeft Kiesling Digital meer dan 150 tevreden klanten, met wie we veelal nog steeds samenwerken. Graag delen zij hun ervaringen met je.

Yes, ik wil online succes!

We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.
Neem contact op

Wij maken gebruik van cookies.