Een mooie én functionele website

Webdesign

How we roll

Onze werkwijze

Doelen
1. Concept
Een website staat of valt met een duidelijk en goed uitgewerkt concept. We starten met het in kaart brengen van de doelen. Daar hebben we allerlei handige technieken voor; van brainstorms (eventueel met gebruikers erbij) tot aan het doorspitten van alle e-mailaanvragen van de afgelopen drie maanden om te ontdekken waar mensen naar zoeken.
Visueel
2. Ontwerp
Als het concept staat, vertalen we de doelen van de website in een visueel ontwerp. Samen met de designer(s) worden lettertypes gekozen, pagina's opgemaakt, kleuren gematcht. Het accepteren van visuele ontwerpen gaat gemakkelijk via onze online previews.
Techniek
3. Ontwikkeling
Zodra we weten hoe de site eruit komt te zien, gaan we de website technisch in elkaar zetten. Hierbij letten we altijd op het gemak voor de klant om de website later zelf bij te werken. Zodra de site af is, ondersteunen we eventueel bij de migratie van de inhoud en lanceren we de website.
Verbeteren
4. Optimalisatie
Voor elk project plannen we ook een optimalisatiefase in. Dat is meestal tussen de drie en zes maanden na livegang, waarbij we de data bekijken om te zien of doelen worden gehaald en waar we nog kunnen verbeteren.
Wat wat zeker niet vergeten

Kwaliteitsbelofte

SEO

Als SEO-specialisten zullen we er alles aan doen om de website in ieder geval technisch helemaal te optimaliseren voor zoekmachines. In het functionele en visuele ontwerp zullen we daarnaast rekening houden met een aantal trucjes om ook de content zo optimaal mogelijk te presenteren voor zoekmachines als Google.

Snelheid

Niemand houdt van trage websites. Snelle websites verhogen je conversie en zorgen voor een hogere positie in zoekmachines als Google. Daarom schrijven we clean code en letten we bij elke technische ontwikkeling op de impact ervan op de snelheid van de website.

Beheer

We snappen dat je niet voor elke wijziging contact op wilt nemen met ons, maar dat je zelf de vrijheid wilt hebben om jouw website aan te passen. We maken het daarom heel eenvoudig voor jou om de website bij te werken via een overzichtelijk dashboard wat naadloos is geïntegreerd met WordPress.

Samenwerken?

Enthousiast over onze werkwijze of wil je meer te weten komen?
Neem contact met ons op

Wij maken gebruik van cookies.