Onderhoudscontract voor WordPress
Zorgeloos online ondernemen

WordPress onderhoudscontracten

Veel updates open staan in je WordPress website? Met een onderhoudscontract wordt dat verleden tijd. Wij zorgen ervoor dat je website wekelijks of maandelijks helemaal geüpdatet wordt. Daardoor blijft jouw website veilig, snel en stabiel en kun je steeds weer gebruik maken van de nieuwste functies.

Opties

Onze ondershoudscontracten

Maandelijks Jaarlijks (10% korting)
Basis
€24
€21
Perfect voor een simpele website.
  • Maandelijkse updates
  • WordPress, plugin & thema updates
  • Wekelijkse back-ups
  • Niet meer dan 10 plugins
Bestellen
Gefactureerd als €252 per jaar
Compleet
€70
€63
Voor een uitgebreidere website
  • Wekelijkse updates
  • WordPress, plugin & thema updates
  • Dagelijkse back-up
  • Ook voor sites met meer dan 10 plugins
  • Ondersteuning voor WooCommerce
  • Ondersteuning voor WPML
Bestellen
Gefactureerd als €756 per jaar

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een onderhoudscontract afsluiten?
Met een onderhoudscontract ontzorgen we je met betrekking tot updates en back-ups. Daardoor heb je altijd een site die up to date is. Je kunt dan niet alleen gebruik maken van de nieuwste functies van WordPress, maar het is juist belangrijk voor de veiligheid, stabiliteit en snelheid van je website. Door haar populariteit is WordPress ook een makkelijk doelwit geworden voor hackers, en een simpele Google zoekopdracht naar oude WordPress versies (in combinatie met een verouderde plugin, vaak te vinden in de broncode van je site) levert dan ook al vaak een stappenplan op hoe zo'n site te hacken.
Welk pakket kan ik het best kiezen?
Het Start onderhoudscontract voldoet voor bijna alle kleine tot middelgrote websites. Denk daarbij aan informatieve websites voor bedrijven of je persoonlijke blog. Wanneer je website iets uitgebreider is (met bijvoorbeeld een webshop of meertaligheid) en je website een belangrijker onderdeel van je bedrijf is, raden we het Plus onderhoudscontract aan.
Moet ik per se bij Kiesling Digital hosten?
Je hoeft niet per se bij Kiesling Digital je website te hosten (al raden we je wel graag een van onze supersnelle WordPress hostingpakketten aan). Er zijn een aantal hosts waar wij niet mee kunnen werken, maar met de meeste wel.
Zit ik vast aan een contract?
Nee, je zit nergens aan vast. Wanneer je geen up-to-date website meer wilt kun je eenvoudig opzeggen. Voor de afhandeling van een opzegging wordt een opzegtermijn van 1 maand in acht genomen.
Andere vraag?
WordPress SSL
Ook dat groene slotje op je website? In plaats van onze gratis SSL-certificaten kun je kiezen voor meer bescherming en een nog professionelere uitstraling met onze premium SSL-certificaten.
Meer informatie
WordPress webhosting
Een goede website verdient snelle, veilige en betrouwbare webhosting. Onze servers staan in Nederland en zijn speciaal geoptimaliseerd voor WordPress, zodat de WordPress-sites van onze klanten snel laden.
Meer informatie

Wij maken gebruik van cookies.