Cristian Kiesling

Cristian Kiesling MSc is een online media expert met een passie voor het laten slagen van online projecten. Sinds de lancering van Kiesling Digital in zijn tienerjaren heeft Cristian zich weten te ontwikkelen naar een vertrouwde partner bij honderden bedrijven die hun online activiteiten naar een nieuw niveau willen tillen. Cristian’s focus ligt op het leveren van totaaloplossingen en het aangaan van lange termijn samenwerkingen.

Cristian staat bekend om zijn energieke en resultaat-gerichte persoonlijkheid, samen met zijn brede kennis op creatief en professioneel gebied. Daarmee weet hij zijn portfolio met tevreden klanten steeds weer uit te breiden. Slechts weinig zaken geven Cristian meer voldoening dan het enthousiasmeren van klanten, en hen te leren het beste uit online mogelijkheden te halen. Duidelijke communicatie is daarbij van belang volgens hem, en hij zal er dan ook zorg voor dragen de klant goed te informeren en te betrekken gedurende de hele looptijd van het project.

Cristian is recent afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Wanneer Cristian niet aan het werk is, gaat hij er graag op uit. Goed eten, reizen en relaxen met vrienden is wat hij het liefst doet in zijn vrije tijd.

Wat anderen zeggen

Testimonials

"Cristian beschikt over veel expertise. Maar ook belangrijk: hij vertaalt zijn kennis over webdesign, techniek en online marketing ook naar begrijpelijke taal. Omdat we elkaar goed begrepen, konden ook wij als klant echt meedenken over het creëren van een succesvolle strategie voor betere online vindbaarheid en hogere conversie."
"Cristian is een voorbeeldige professional. Zeer aangenaam in de omgang, heel toegankelijk, punctueel en snapt dat zelfs de simpelste zaken altijd 100% moeten functioneren. Zeker een aanrader voor iedereen die niet met een groot bureau wilt/kan samenwerken, maar wel kwaliteit werk verwacht."
"Cristian is een jong en intelligent persoon die binnen no time onze website heeft ontwikkeld. Ook updates aan de site zie ik snel. Thanks!"
"Cristian is zeer kundig en beantwoord heel snel al mijn vragen. Top service!"
Smoovall
Reginald Ofori
Nina van den Bosch
Nina Van den Bosch
Tanja van Hoogdalem
Tanja van Hoogdalem

Samenwerken?

Een project starten met Cristian?
Contact opnemen

Wij maken gebruik van cookies.