8-talige WooCommerce webshop

Case: Smoovall webshop

Smoovall’s huidcontact spray beschermt tegen schuurplekken die ontstaan tijdens het bewegen. De spray wordt voornamelijk via de eigen webshop smoovall.com verkocht. In het hoogseizoen van 2018 besloot de opdrachtgever uit te breiden naar België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Denemarken, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Na een prettige samenwerking waarin Kiesling Digital kwaliteitstesten en marketingondersteuning verzorgde voor Smoovall, besloot de opdrachtgever om ook de uitbreiding van de WooCommerce webshop met ons op te pakken.

Reginald Ofori

De opdrachtgever aan het woord

"Cristian is een voorbeeldige professional. Zeer aangenaam in de omgang, heel toegankelijk, punctueel en snapt dat zelfs de simpelste zaken altijd 100% moeten functioneren. Zeker een aanrader voor iedereen die niet met een groot bureau wilt/kan samenwerken, maar wel kwaliteit werk verwacht.

8 landen met aparte betaalmethode en logistieke partners
De technische basis is zo opgezet dat de webshop eenvoudig vertaald kan worden door de opdrachtgever. Zo draaien er inmiddels webshops in 8 verschillende landen. Elke webshop heeft dezelfde basis, maar wordt modulair uitgebouwd met specifieke betaalmethoden en logistieke partners per markt. Zo kunnen klanten uit Duitsland gebruik maken van de daar meest populaire betaalmethoden, en wordt hun pakket vanaf het Duitse logistieke centrum verzonden.

 

Processen automatiseren
Vorig jaar al ontwikkelden we een op maat gemaakte oplossing voor een proces wat voorheen veel manuren kostte. Wanneer klanten een herstelzending willen aanvragen kunnen ze nu gebruik maken van een duidelijke module waarin ze in een aantal stappen op een toegankelijke manier belangrijke informatie (tekst, maar bijvoorbeeld ook een video) gestructureerd aanleveren. Op basis van bepaalde logica en een beoordeling van een klantenservicemedewerker van Sensineer wordt een verzoek goed- of afgekeurd. De klant wordt gedurende het hele proces automatisch op de hoogte gehouden met verschillende e-mails en sms-berichten.

 

Onderhoud
De webshops van Smoovall worden ook continu verbeterd. Recent is er bijvoorbeeld de functie om adressen automatisch aan te vullen op basis van postcodes toegevoegd om het afrekenproces voor de klant te versnellen. Vanuit een onderhoudscontract blijft alles ook stabiel draaien.

 

Bekijk de website

Ook een meertalige webshop?

We helpen graag bij het ontwikkelen of onderhouden van jullie webshop.
Neem contact met ons op

Wij maken gebruik van cookies.