Maatwerk webshop met documentengenerator

Case: webshop Circle Printers

BT Groep levert alles voor het kantoor, van meubilair tot multifunctionele copiers en printers. Het nieuwe merk Circle Printers is onderdeel van BT Groep en geeft goed onderhouden kopieer- en printapparatuur een tweede leven. Elin de Kort is als Front Office Manager nauw betrokken geweest bij de realisatie van de compleet nieuwe website voor Circle Printers. “Vanuit BT Groep leveren wij machines in combinatie met een servicecontract. Als dat contract afloopt, zijn de machines over het algemeen nog in goede staat. Een goede printer is een essentieel onderdeel van de kantoorinventaris, maar ook een flinke investering. Met Circle Printers bieden we startups en zzp’ers, voor ons een nieuwe doelgroep, een betaalbare én duurzame oplossing.”

Elin de Kort

De opdrachtgever aan het woord

“Wij zijn geen websitebouwers, maar hadden wel een bepaald eindresultaat voor ogen. Cristian is het gehele traject een prettige sparringpartner geweest om het gewenste resultaat te bereiken. Hij pakt vragen proactief op en visualiseert technieken met duidelijke voorbeelden. Mede daardoor is de realisatie van de webshop soepel verlopen."

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor klant én leverancier
Kiesling Digital is verantwoordelijk voor zowel het design als de technische ontwikkeling van de website voor het nieuwe merk. Elin: “De website is volledig op onze wensen én op de wensen van onze doelgroep afgestemd. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dus. Cristian heeft goed naar ons geluisterd en heeft dat vertaald naar functionaliteiten op de website. Zo adviseerde hij bijvoorbeeld een slimme productzoeker. Klanten filteren via drie eenvoudige stappen de apparatuur die past bij hun vraag. Ook is het mogelijk om direct een onderhoudscontract af te sluiten bij aankoop van een printer. Hier hebben wij zelf weinig omkijken naar, omdat het contract automatisch wordt gegenereerd en aan de klant wordt gemaild. Daarnaast adviseerde Cristian ons duidelijk en inhoudelijk over de betaalmethodes van de webshop. In het hele traject vormde hij ons aanspreekpunt en hij zorgde ervoor dat issues vaak nog dezelfde dag werden opgepakt.”

 

Nazorg voor optimaal resultaat
Nu de website online is, zit het werk van Kiesling Digital er nog niet op. Circle Printers wordt door ons ook geholpen met de inrichting van en advertising via de social media-accounts en het Google Ads-traject voor een optimale leadgeneratie.

 

Bekijk website

Wij maken gebruik van cookies.